2022-2023 AKADEMİK YILI ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİNE BAŞVURACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2022 proje dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği için ilgili bilgiler Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü web sayfasında (international.ege.edu.tr) duyurulmuştur.

İlgilenen öğrenciler başvurularını öncelikle “https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr” sayfasından yapacaktır. Ardından E-devlet üzerinden giriş yaparak “Ege Üniversitesi 2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği” sayfasına erişmeleri gerekmektedir.

Başvurular 13 Şubat 2023 saat:8:00’de başlayacak ve 28 Şubat 2023 saat: 17.00'da sona erecektir.

Öğrenciler, gerekli belgelerin dijital kopyalarını 28 Şubat 2023 tarihine kadar sisteme yüklemelidirler.

Hareketlilikten yararlanmayı planlayan öğrencilerimizin, 19 Ocak 2023 Perşembe günü 10:00'da zoom üzerinden yapılacak olan “Başvuru Bilgilendirme Toplantısı”na katılımı önemlidir. Toplantı katılım linki (international.ege.edu.tr) web sayfası güncel duyurularında paylaşılacaktır.

Yabancı Dil Yazılı Sınavı (İngilizce): Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 14 Mart 2023 Salı günü yapılacaktır.

İLGİLİ ÖĞRENCİLERE ÖNEMLE DUYURULUR...

Prof. Dr. Işık ÖZGÜNEY

ERASMUS KOORDİNATÖRÜ