2022 PROJE DÖNEMİ EK İLANI KAPSAMINDA ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİNE BAŞVURACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2022 proje dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği ek ilanı için ilgili bilgiler Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü web sayfasında (international.ege.edu.tr) duyurulmuştur.

İlgilenen öğrenciler başvurularını öncelikle “https://turnaportal.ua.gov.tr” sayfasından yapacaktır. Ardından E-devlet üzerinden giriş yaparak “Ege Üniversitesi 2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Ek İlanı” adlı ilana erişmeleri gerekmektedir.

Başvurular 06 Mayıs 2024 saat:8:00’da başlayacak ve 10 Mayıs 2024 saat: 17.00'da sona erecektir.

Öğrenciler, gerekli belgelerin dijital kopyalarını 10 Mayıs 2024 tarihine kadar sisteme yüklemelidirler.

Yabancı Dil Yazılı Sınavı yapılmayacaktır. Süre kısıtı nedeniyle eşdeğer dil belgeleri kabul edilecektir.

Fakültemize ayrılmış 1 adet kontenjan bulunmaktadır. Faaliyet, asgari sürenin (asgari 60 gün) sağlanması için en geç 1 Haziran 2024'te başlamak suretiyle proje bitiş süresi olan 31 Temmuz 2024 tarihine kadar gerçekleştirilebilecektir.

İLGİLİ ÖĞRENCİLERE ÖNEMLE DUYURULUR.

Prof. Dr. Işık ÖZGÜNEY

ERASMUS KOORDİNATÖRÜ