2022-2023 Beyaz Önlük Giyme Töreni

2022-23 eğitim yılında Fakültemize başlayan birinci sınıf öğrencilerimizin Beyaz Önlük Giyme Törenini Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Cemil Gürgün, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcıları Sayın Doç. Dr. Fadime Aydın Köse ve Doç. Dr. İsmail Öztürk, İzmir Eczacı Odası Başkanı Sayın Ecz. Tuncay Sayılkan, Manisa Eczacı Odası Başkanı Sayın Ecz. Devrim Bali, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sayın Ecz. Sefa Karaarslan, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği Başkanı Sayın Ecz. Utku Özdemir, akademik ve idari personelimiz ile değerli velilerimizin katılımıyla büyük bir çoşku ile gerçekleştirdik. Fakültemizi en yüksek puanla birinci, ikinci ve üçüncü olarak kazanan öğrencilerimize tebrik plaketlerini verdik. Sevgili öğrencilerimizi kutluyor, sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı diliyoruz. Törenimizin hazırlığını gerçekleştiren Fakültemiz Tanıtım Komisyonuna ve maddi manevi eğitimimize destek veren başta Üniversite üst yönetimimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyoruz.