2022-23 eÄŸitim yılında Fakültemize baÅŸlayan birinci sınıf öÄŸrencilerimizin Beyaz Önlük Giyme Törenini Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Cemil Gürgün, Ä°zmir Katip Çelebi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcıları Sayın Doç. Dr. Fadime Aydın Köse ve Doç. Dr. Ä°smail Öztürk, Ä°zmir Eczacı Odası BaÅŸkanı Sayın Ecz. Tuncay Sayılkan, Manisa Eczacı Odası BaÅŸkanı Sayın Ecz. Devrim Bali, Aydın Eczacı Odası BaÅŸkanı Sayın Ecz. Sefa Karaarslan, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Sayın Ecz. Utku Özdemir, akademik ve idari personelimiz ile deÄŸerli velilerimizin katılımıyla büyük bir çoÅŸku ile gerçekleÅŸtirdik. Fakültemizi en yüksek puanla birinci, ikinci ve üçüncü olarak kazanan öÄŸrencilerimize tebrik plaketlerini verdik. Sevgili öÄŸrencilerimizi kutluyor, saÄŸlıklı ve baÅŸarılı bir eÄŸitim hayatı diliyoruz. Törenimizin hazırlığını gerçekleÅŸtiren Fakültemiz Tanıtım Komisyonuna ve maddi manevi eÄŸitimimize destek veren baÅŸta Üniversite üst yönetimimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluÅŸlara çok teÅŸekkür ediyoruz.