canlı destek

2022-2023 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİNE BAŞVURACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2022 proje dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği için ilgili bilgiler Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü web stesinde (https://international.ege.edu.tr) duyurulmuştur. İlgilenen öğrencilerin başvurularını Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (turkiye.gov.tr) üzerinden yapmaları gerekmektedir. Başvurular 20 Mayıs 2022 Cuma saat 08:00'da başlayacak ve 3 Haziran 2022 Cuma saat 23.59'da kapanacaktır. Başvurular ile ilgili detaylı kılavuz, başvuruların başlamasından en geç bir hafta önce ilan edilecektir.

Yabancı Dil Yazılı Sınavı (İngilizce): Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 13 Haziran 2022 Çarşamba günü yapılacaktır. Sınav yerleri, saati ve kuralları, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından ilan edilecektir.

İLGİLİ ÖĞRENCİLERE ÖNEMLE DUYURULUR.

ERASMUS KOORDİNATÖRÜ

Prof. Dr. Işık ÖZGÜNEY